Πέμπτη, 9 Φεβρουαρίου 2017

2017 Price Lists - 2017 Τιμοκατάλογος

PLEASE FOLLOW THE LINK BELOW: 
 
ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΥΝΔΕΣΜΟ:

http://www.votsalaki.gr/awe-room-list/pricelist/


ENG - Information
-- Location: Paradise Beach (Kalamopodi), 4min walking to the beach, 4 km from the airport, 7 km from Mykonos town, 8km from the Old Port (town), 10km from the New port(Tourlos) 

--Guest Access:  Swimming Pool, Pool Cafe-Bar, Outdoors Gym, Outdoors parking, free WiFi
-- Room Facilities:  A/C, TV, fridge, coffee maker, water kettle, iron, hair dryer, safe, balcony/terrace with sea view and outdoor dining area.  Apartments and Villas only: equipped kitchen. Villas only: dishwasher and washing machine.
HouseKeeping: every  2 days and changing linens: every 3 days.
Transportation/transfers from/to the airport/port can be booked through external transfer services (extra charge). 

-- Check-in / Check-out : 14.00 / 11.00 (studios), 10.30 (apartments), 10.00 (Villas) . Early check-in or late check-out on request with extra charge
, according to availability.

-- Reservation:  Complete & Sign the terms and conditions of the rental.
Payment: 30% of the total amount by wire transfer/credit card (Visa or MasterCard) and the rest 70% of the amount by cash/credit card on check-in or wire transfer 1week prior arrival.  
Security Deposit:  100EUROS/person by card pre-approval on check-in (refundable 24h after check out if not needed)
Cancellation Policy: 50% refund of the 1st payment:  up to 1month prior arrival.

Please Note:
1. Music and noise is heard from the beach bars, especially on the peak period. The apartment's bedrooms are quieter in relation with the studios. For more information: please read our past guests reviews (tripadvisor and airbnb).
2. Pets are not allowed, except in some cases in agreement with the owner of the apartment.
For reservations and questions, please contact info@votsalaki.gr


GR - Πληροφορίες
-- Τοποθεσία: Paradise Beach (Καλαμοπόδι), 4 λεπτά με τα πόδια από την παραλία, 4 km από το αεροδρόμιο, 7 km από τη χώρα, 8Κm από το παλιό λιμάνι (χώρα) και 10Km από το νέο λιμάνι (Τούρλος).

-- Παροχές:  Πισίνα,
Pool Cafe-Bar, Εξωτερικό mini Γυμναστήριο, εξωτερικό parking, free WiFi 

-- Παροχές Δωματίων:  Α/C, TV,  χρηματοκιβώτιο, ψυγείο, καφετιέρα, βραστήρας, πιστολάκι μαλλιών, σίδερο, βεράντα με θέα στη θάλασσα. Διαμερίσματα και οι Βίλες: επίσης πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα  οι Βίλες διαθέτουν και πλυντήριο πιάτων
και πλυντήριο ρούχων.  Καθαρισμός: κάθε 2 ημέρες και αλλαγή κάθε 3μέρες.
Μεταφορά από/προς το λιμάνι/αεροδρόμιο κλείνεται μέσω εξωτερικών συνεργατών με έξτρα χρέωση.

-- Check-in / Check-out : 14.00 / 11.00(Studios), 10.30 (Apartments), 10.00 (Villas). Υπάρχει δυνατότητα για early check-in ή late check-out on request και με έξτρα χρέωση ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

-- Κράτηση:  Υπογράφεται συμφωνητικό με τους όρους και προϋποθέσεις της κράτησης.  
 
Πληρωμή: 30% με κατάθεση/κάρτα (Visa ή MasterCard) και το υπόλοιπο 70% έως την ημέρα άφιξης (στο check-in με μετρητά/κάρτα ή με κατάθεση μία εβδομάδα πριν την άφιξη).
Εγγύηση:  100EUROS/ατομο  με προέγκριση κάρτας (επιστρέφεται 24ώρες μετά την αναχώρηση, αν δεν χρειαστεί).
Πολιτική Ακύρωσης :  50% της προκαταβολής επιστρέφεται , εφόσον η ακύρωση γίνει έως και 1 μήνα πριν την άφιξη .

Σημειώσεις:
1. Υπάρχουν μπαρ στην παραλία από όπου ακούγεται μουσική/φασαρία, και περισσότερο τις περιόδους αιχμής.  Τα υπνοδωμάτια των διαμερισμάτων είναι πιο ήσυχα σε σχέση με τα studios. Για παραπάνω πληροφορίες παρακαλώ διαβάστε τις κριτικές των επισκεπτών μας (
tripadvisor, airbnb).
2. Δεν επιτρέπονται κατοικίδια, εκτός ορισμένων περιπτώσεων και μόνο σε συνεννόηση με τον κάθε ιδιοκτήτη.

Για οποιαδήποτε πληροφορία, ή κράτηση  παρακαλώ επικοινωνήστε στο
info@votsalaki.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου